Software-ontwikkeling

Software ontwikkeling

Maatwerk software start met een goed gesprek met een pot koffie. Hierin proberen we te extraheren welke zaken nodig zijn om een functioneel plan te maken. Wij beoordelen al vrij snel of een project een functioneel plan nodig heeft, of dat we meteen kunnen starten met programmeren en al doende het proces de applicatie te finetunen. Door gebruik te maken van Outsourcing bij grote projecten kunnen we snel schakelen. Bij outsourcing wordt een basis gelegd van het project welke natuurlijk samen met u tot in de puntjes gefinetuned wordt.

Tools en Oplossingen

Wij ontwikkelingen onze software in onder andere:

  • Microsoft Visual Studio vb.Net
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft Access, Excel en Word i.c.m. VBA
  • Classic ASP en PHP met MySQL/Laravel en CodeIgniter
  • HTML5, Bootstrap, SBAdmin

Gebruiksvriendelijk, High performance en Veilig

Een juiste user interface (indeling van de applicatie op het scherm) zonder veel toeters en bellen werkt wel zo prettig. Ook het kunnen vertrouwen op de veiligheid van een applicatie.

Wij ontwikkelen zowel frontend als backend applicaties. Hierbij kunnen wij voor de backend applicatie bijvoorbeeld beveiligingen inbouwen waarbij het alleen mogelijk is om vanaf een specifieke kantoor locatie de applicatie te benaderen.

Uitgelichte cases

GPC Systems ontwikkelt webapplicaties en software op maat. Daarnaast bieden wij passende oplossingen op het gebied van systeem- en netwerkbeheer.

Mestverwaarding.nl

Centraal aanspreekpunt

Kennis delen en actief informeren op het gebied van mest.

Keurmest.nl

Online ondertekenen

Deelnemers aan KeurMest Werken Samen aan een Eerlijke Keten.

LSR Digitaal

Online opleidingsmateriaal

Een opleiding waarbij deelnemers alles digitaal vastleggen.

Flexibel, betrouwbaar en eerlijke tarieven.

GPC Systems, uw partner voor al uw ICT diensten.

GPC Systems werkt met uiterst betrouwbare systemen

Waarom meer dan 300 ondernemers kiezen voor GPC Systems!

Jan Roefs

Nederlands Centrum Mestverwaarding

We zijn een samenwerking aangegaan op basis van goede ervaringen van andere klanten van GPC-systems. GPC werkt praktisch, snel, deskundig en denkt zeer goed mee met onze specifieke behoefte, en is in staat hier een goede oplossing voor te ontwerpen. Naast een prima functionaliteit zijn ook aspecten als vormgeving en gebruikersgemak - zowel voor ons als NCM als voor onze doelgroep - van hoge kwaliteit. Tenslotte heb ik de samenwerking als erg prettig ervaren.

Frans Koppies

Reclamo Hellenique BV

Het sterke van GPC Systems is onder andere de duidelijkheid. Geen ingewikkelde kreten, geen beren op de weg, maar direct tot de kern van het probleem komen. Het verrassende daarbij is, dat George niet in IT-taal praat

Paul Vos

De Korrel Beheer BV

Wij kennen GPC Systems als een flexibel bedrijf dat al sinds de oprichting door George van Moolenbroek adequaat inspringt op onze wensen. George heeft ons bij de hand genomen en door deze stappen geleid.