Cloud

Office 365

Al van € 3,40 exclusief BTW per mailbox geniet u van maar liefst 50GB opslagruimte voor uw postvak. Op alle apparaten uw e-mail synchroon.

Office 365 Enterprise

Ook bieden wij de licenties van Office 365 aan waarbij u kunt genieten van alle software pakketten zoals Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Onenote, ONedrive en Publisher. Benieuwd naar een passende oplossing? Neem dan contact op met ons!

Werken in de Cloud

Met het 2tCloud platform van Copaco zijn wij in staat stabiele diensten te leveren, van online werkplekken en virtuele servers tot back-up en security software. We leveren alleen clouddiensten van de beste service providers. Uw bent dus verzekerd van een goede en betrouwbare oplossing. Via dit platform kunnen wij eenvoudig diensten bundelen tot één totaaloplossing.

En alles per maand opzegbaar, gefactureerd op 1 overzichtelijk factuur per maand of kwartaal. Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op!

Backup oplossingen

Met Acronis cloudbackup heeft u een veilige en betrouwbare backup dienst. Wilt u liever lokaal backuppen en repliceren naar andere vestigingen? Neem dan eens contact op met ons. Wij bieden naast backup in de cloud ook mogelijkheden met netwerkschijven van Synology.

Dedicated VPS en Hosting

Uw online applicatie veilig, snel en met een hoge beschikbaarheid laten draaien? Wij bieden u deze hosting bij betrouwbare hostingproviders. Domeinnamen, e-mail, MX-records, verhuistokens en EPP-codes. Van simpele website tot redundant applicatie, wij leveren en begeleiden alles van A tot Z.

E-mail

Het account en een nette handtekening instellen in Outlook, dat zijn dan net even de extra dingen die wij wél regelen zonder u te belasten met een extra factuur. Van mailserver tot hosted mail, spamoplossingen en Office 365, van alle markten zijn wij thuis.

Websites en webshops

Van eenvoudige website in CMS Made Simple of WordPress tot complexe webshop met database koppelingen in bijvoorbeeld Magento. Voor ieder doel een passende oplossing. In een paar heldere stappen komen we tot een uitwerking:

  • Grafische opzet en uitwerking
  • Technische realisatie
  • Begeleiding in SEO optimalisatie
  • Oplevering

Flexibel, betrouwbaar en eerlijke tarieven.

GPC Systems, uw partner voor al uw ICT diensten.

GPC Systems werkt met uiterst betrouwbare systemen

Waarom meer dan 300 ondernemers kiezen voor GPC Systems!

Jan Willem van de Glind

Qonect Bouwadvies

Wij hebben sinds 2006 het complete systeem en netwerk-beheer bij GPC Systems neergelegd. Daar hebben wij geen moment spijt van gehad... is er iets met de PC of het netwerk... bel GPC Systems en het wordt opgelost.

Frans Koppies

Reclamo Hellenique BV

Het sterke van GPC Systems is onder andere de duidelijkheid. Geen ingewikkelde kreten, geen beren op de weg, maar direct tot de kern van het probleem komen. Het verrassende daarbij is, dat George niet in IT-taal praat

Paul Vos

De Korrel Beheer BV

Wij kennen GPC Systems als een flexibel bedrijf dat al sinds de oprichting door George van Moolenbroek adequaat inspringt op onze wensen. George heeft ons bij de hand genomen en door deze stappen geleid.